Készülődés

Javában folynak az előkészületek, szervezkedések a túrával kapcsolatban. Helyesebben fogalmazva, az előadás-sorozattal kapcsolatban, hiszen idén ezen van a hangsúly: minél több emberhez eljuttatni Majer István szellemiségét (vagy mondhatnánk akár, hogy István bácsi üzenetét: "...mert az utazás az embert érleli,sok oldaluvá köszörüli, hidjétek, az felséges, ha az ember egy időre minden baját otthon hagyja s külföldön kiszellőzteti magát, elméje kiderül és szíve fogékonyabbá lesz minden örömre.")

Pénteken a Kenzel gyárban felkészítettük a kerékpáromat az útra, ráadásul átvehettük a titokzatos útitársam új paripáját is. Dávid barátunk kölcsönadta a két kerékpáros túratáskáját (amit ezúton is köszönünk), így már tényleg szinte minden fontosabb kellék megvan az induláshoz! A fizikai erőnlétről most inkább nem beszélek, mert nincs miről :)

Sok apróság még ugyan hiányzik, de ezek már csak a komfortérzet növelésére kellenek (már ha lehet ilyenről beszélni a vadkempingezéskor). De mint írtam, a legfontosabb most az előadások megszervezése, úgyhogy megyek is inkább és belevetem magam a munkába...

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés