2013. 08. 15. (csütörtök) Kürt – Esztergom

Ma délután négykor már a templom előtt kéne lennem. Most dél van, de még be sem vagyok pakolva. Idén valahogy nagyon megcsúsztam az előkészületekkel. Részben a munkám miatt, részben pedig inkább az előadások leszervezésére koncentráltam. Ráadásul még úgy érzem, lelkileg sem vagyok nagyon felkészülve.

A templom felé tekerve azon töprengek, vajon mit hova pakoltam. Sőt! Egyátalán mit pakoltam be?! Most már nincs mit tenni, menni kell. Majd útközben kiderül (bízom a két előző túra tapasztalataiban). István bácsi szobra előtt búcsúzkodás, majd indulás Esztergomba. Őszintén megvallva, nem számítottam rá, hogy ennyien kísérni fognak, majd’ húszan voltunk. Az összes KENZEL jól gurult!  Párkányban elbúcsúztam a csapat nagyjától, hiszen ők még világosban szerettek volna hazaérni. Mi eltekertünk Esztergomba Majer István sírjához, hogy megkoszorúzzuk azt, majd egy rövid interjú után átgurultunk a Kaleidoszkóp Házba. Az élménybeszemálót jól elhúztuk, még a Toncsi kisfilmjét is levetítettük, majd egy bevásárlóközpontos kitérő után Párkányban egy rejtekhelyen tértünk nyugovóra - éjféltájt.

Köszönet azoknak, akik kísértek, köszönet azoknak, akik kísérnek, és köszönet azoknak, akik elengedik őket! Köszönet a támogatóimnak és azoknak is, akik engem elengedtek!

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés